Individuel 1:1 yoga og pilates

Et 1:1 forløb er for dig, der gerne vil investere lidt ekstra i dig selv og din yoga eller pilates praksis.

Sammen skræddersyr vi et program med afsæt i din krop og dine ønsker. Vi aftaler løbende mødegange ud fra den pakke du vælger.

1:1 er både for dig, der ønsker specifik træning til fx ryggen, og dig der ønsker at komme godt i gang med en yoga hjemmepraksis.

Træningen vil være en sammensætning af yoga og pilates samt andre funktionelle og specifikke øvelser, der kommer dig til gode.

1:1 træning


Personlig træning – den første samtale og planlægning

Du kan vælge at få 1:1 træninger, med fokus på lige netop det, du ønsker hjælp til i din træning.

Til denne første samtale laver vi sammen en plan for, hvad din træning skal have fokus på, med udgangspunkt i de behov og ønsker du og din krop har.

Denne samtale er en forudsætning for et fortsat forløb med fem klip.

Det kan være åndedrætstræning, smerter i kroppen, at få mere styrke i kroppen eller andet som du oplever, at have brug for at arbejde med, med dig selv og din krop.

Vi laver en plan for, om du skal have et træningsforløb med 5 klip og med et program på skrift og med billeder, eller et forløb med fem klip og fire træningsvideoer.

 

 

 

 

Book din første samtale til 479 kr her

Personlig træning med fem klip og træningsprogram

Hvis du ønsker 1:1 træning med fokus på et særligt område, som du måske oplever at have problemer med, så er det muligt at købe fem klip á 1 times varighed, hvor jeg tilrettelægger timerne ud fra dine behov, for at hjælpe dig til bedre balance i kroppen.

Vi finder i samarbejde datoer og tid for træningstimerne.

Til personlig træning møder jeg dig der hvor du er, og tilrettelægger træningen både med og uden udstyr, som fx elastikker, håndvægte, TRX, bolde eller foamrollers.

Inden du vælger de fem klip skal du komme til en første samtale/træning, hvor vi lægger en plan for din træning og det træningsprogram der skal udarbejdes.

 

 

 

Køb dine 5 klip og program for 1699 kr her

Personlig træning med fem klip og fire træningsvideoer

Hvis du ønsker at komme lidt mere i dybden med din personlig træning, er det muligt at kombinere træningerne med mig, med fire personlige træningsvideoer, så du kan træne videre derhjemme.

Her vil være fokus på et særligt område, som du måske oplever at have problemer med, og jeg vil tilrettelægge både træningstimerne og videoerne ud fra dine behov.

På den måde vil din træning blive optimeret og du vil opleve, at kroppen kommer bedre i balance.

Du investerer i fem personlige træninger á 1 times varighed samt fire videoer á 20-40 minutters varighed.

Videoerne lægges i din egen mappe på Vimeo, og jeg sender dig efter hver ny indlagt video, en mail med et link til mappen.

Vi finder i samarbejde dato og tid for træningstimerne.

Køb dine fem klip og videoer for 2195 kr her