Jeg hedder Kristina Petersen, og er indehaver af  og underviser i KrisPilates og Yoga, studie og webshop.

Mit ønske for dig som gæst i mit studie er, at finde mere glæde og ro i din krop og i dit sind.

Jeg har altid interesseret mig for krop og bevægelse, og altid dyrket en eller anden form for motion.
Tidligere var jeg primært til high impact træning. Det skulle gøre ondt, jeg skulle svede og helst være øm i flere dage.
Men jeg var ikke glad.
Jeg havde ikke ro i mig.

Efter at have fået mine børn opdagede jeg Pilates og yoga og fandt hurtigt glæden i, at det er motionsformer, der fokuserer på både krop og sind.
Jeg blev styrket, mere smidig og fandt ro.
Den ro og tilfredshed jeg oplevede i min egen krop, gav samtidig min hjerne plads til at koble fra.

Mit ønske er at hjælpe dig i samme retning, hvor du bliver god til at mærke dig selv, respektere dig selv og finde balance i krop og sind.
At hjælpe dig til den dybe ro, hvor du kan undgå stress.

krispilates og yoga
 
 

Glæden ved bevægelse

Den glæde jeg finder ved pilates og yoga og de flows, der kan skabes ved hjælp af vejrtrækningen ønsker jeg at kunne dele med andre. At arbejde med krop, vejrtrækning og bevægemønstre i bløde flows, er i mine øjne yderst effektiv, da man netop ved at arbejde med disse områder, får krop og sind til at arbejde tæt sammen.
Og det giver en skøn oplevelse af helhed og frihed, og jeg elsker at undervise blid og blød bevægelse, der lader den enkelte søger helt derind, hvor hjertet banker, og man rigtig kan mærke, at det kan blive meditativt.

Jeg underviser med entusiasme, ro, nærvær, respekt for den enkelte og intuitivt med det mål, at tilpasse øvelserne eller stillinger til den enkelte. Hos mig skal yoga og pilates nemlig tilpasses dig og ikke omvendt.
Yoga og pilates hos mig handler om, at mærke.
Sanse.
Turde være med sig selv.
Trække vejret.
Opleve at der skabes ro og balance.
Om at give sig selv lov til at træde ind i en projektfri zone og nære sig selv med MIG-TID og selvomsorg.

 

 

Velvære fra inderst til yderst

Velvære og sundhed handler for mig om en oplevelse af balance, sammenhæng og helhed mellem krop og sind.
Derfor har jeg også uddannet mig til “Alternativ baby og børnebehandler” v/Katrine Birk. Herved kan jeg hjælpe babyer og børn med at opnå kropslig balance og energi ved hjælp af akupressur, zoneterapi og energiterapi.

Jeg tilbyder også behandlinger til voksne, hvor jeg (hvis det ønskes) kan kombinere zoneterapien, akupressuren eller meridianmassagen med specifikke øvelser, til at afhjælpe netop den problematik du kommer med.

 

 

Webshop

Udover træning og behandling kan du i webshoppen finde lækre produkter til selvforkælelse, lige til at putte i kurven og få sendt hjem til dig.
Jeg pakker hver eneste pakke med omhu og sender den kærligt afsted. Se de forskellige produkter her

 

 

Mit CV:

2015 – Afsluttet de tre “Balanced Body” instruktør moduler, ved Lotte Paarup
2015 – Kursus i “Fascia i bevægelse” ved Hilde Gudding
2015 – Grundmodul i “Akupressur og energiterapi”, 16 timer, ved Katrine Birk
2016 – Kursus i “Ånderættet i bevægelse” ved Den intelligente Krop
2016 – Certificeret Baby og børnebehandler – zoneterapi og akupressur, ved Katrine Birk
2016 – Certificeret “Balanced Body pilates instructor”, ved Balanced Body /Lotte Paarup
2016 – Kursus i “TRX – suspension training”
2016 – Kursus “Psoas, den oversete muskel”, ved Den intelligente krop
2017 –  Kursus “FemininFitness”, ved Sofie/ StudioB
2017 – Kursus i førstehjælp med hjertestop
2017 – Kursus “Anatomien i bevægelse”, ved Den intelligente krop, 16 timer
2018 – Kursus “Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund”, Elin Solheim
2018 – Kursus ” The Franklin Method til Pilates undervisere”, 7 timer hos Birthe Brosolat
2018 – Eksamineret Yogalærer uddannet hos Simon Krohn
2019 – Kursus – Yoga og vejrtrækningen, 24 timers fordybelse hos Simon Krohn

 

Samarbejdspartnere
“Solheim – bevæg dig stærk” ved Elin Solheim

“Det lille massagehus” v Maria Eskesen

“Min Osteopat” Alex Glistrup/Casper Glistrup

 

Praktisk information

 

Yoga og Pilates

Undervisningen foregår i studiet på Løserupvej 21, 4300 Holbæk. (Ved de hold, der foregår i Holbæk vil det fremgå tydeligt i beskrivelsen).

På Løserupvej er bag hovedhuset, og det er muligt at parkere cykler og biler ved parkeringspladsen foran huset.

Der er et lille indgangsparti med mulighed for omklædning, som er for både mænd og kvinder.

Undervisningen foregår i behageligt tøj, der gerne sidder lidt tæt, så jeg bedst muligt kan se dine bevægelser og guide dig. Salen er skofrit og meget gerne mobilfrit område. Lad din mobiltelefon være lydløs.

At deltage i undervisningen foregår på eget ansvar. Fortæl mig gerne, hvis du har skavanker før holdstart, så jeg kan tilpasse øvelser og stillinger bedst muligt til dig.

Krispilates.dk og Kristina Petersen kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for eventuelle skader påført under træningen/undervisningen eller som følge af træningen/undervisningen.

Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos eller med Krispilates og Yoga. Krispilates og Yoga tager ikke ansvaret for personskader pådraget en kunde, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. Her følges dansk erstatningsret på området.

Hvis du er i tvivl, om pilates eller yoga hos Krispilates og Yoga er rigtigt for dig og din fysiske formåen, er du meget velkommen til at kontakte mig inden tilmelding på tlf. 61701160 eller mail mail@krispilates.dk

HANDLESBETINGELSER

erfaringer med krispilates og yoga