Afbud og aflysning af undervisning

Hvis jeg er nødt til at aflyse en undervisning, vil du modtage en besked per mail eller sms. Heri meddeler jeg en erstatningsdato. Hvis du er nødt til at melde afbud, skal det ske på mail eller sms, og gerne senest 24 timer før træningstidspunktet. Du vil i så fald få tilbudt en erstatningstime på et af de andre faste hold i det omfang, at der er plads. Erstatningstimer skal være afviklet inden forløbets udgang.

 

Fortrydelsesret

Du kan ændre din tilmelding/fortryde dit køb af undervisning senest 14 dage før holdstart og få dine penge retur. Fra 14 dage inden hold start er tilmelding og betaling bindende. Kontakt mig her: mail@krispilates.dk.

Om returret på produkter i shoppen se afsnittet “Returret og reklamation”.

 

Ordren

Når du har gennemført et køb hos Krispilates.dk modtager du automatisk en ordrebekræftelse i din indbakke. Gør du ikke det, skal du tjekke dit spamfilter. Mails som sendes automatisk kan desværre ende der. Modtager du ingen ordrebekræftelse, bedes du kontakte mig på tlf 61701160 eller mail mail@krispilates.dk.

Gem din ordrebekræftelse, da den er nødvendig ved evt. reklamation eller returnering.

 

Betaling

Der gives 25% i rabat, på det billigste hold, hvis du tilmelder dig to hold (mandag til fredag) pr. uge. Dog kun for tilmelding for hele perioder og fra forløbet starter.
Alle priser er dagspriser i DKK og kun gældende på bestillingsdagen. Krispilates forbeholder sig ret til løbende prisændringer. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Krispilates accepterer ordren.

Alle priser er vist inkl. moms. Det er muligt at vælge mellem betaling via bankoverførsel og kortbetaling. Vælges bankoverførsel, modtager du først en ordrebekræftelse og efterfølgende en faktura, der skal betales senest 8 dage fra faktureringsdato. Er der tale om tilmelding på et hold, er fakturaen en bekræftelse på at du er kommet på holdet.

Er der tale om et produktkøb, sendes varerne, når pengene er modtaget.

Betaling foregår ved bankoverførsel til konto 9040 4586734291.

Ved udenlandsk bankoverførsel benyttes: IBAN: DK 8290404586734291 SWIFT/BIC: SPNODK22
Du betaler, som kunde, selv overførselsudgifterne til din egen bank.

Det er også muligt at betale med betalingskort på Krispilates.dk. Det er både nemt, billigt og 100% sikkert at betale med betalingskort via Internettet.

Hos Krispilates.dk kan du betale med Dankort/VisaDankort, VISA, VISA Electron og Mastercard, Viabill og Mobilepay.
Logoet med Dankort er også gældende for de alm. Dankort de fleste af os har med Visa på.

Betaling med kreditkort er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Når køber gennemfører en ordre med kreditkort, ”reserveres” beløbet på købers konto.

Når de bestilte produkter efterfølgende er afsendt, gør Krispilates.dk betalingspåkrav til kortudsteder. Det betyder, at køber ikke længere kan disponere over det reserverede beløb, efter bestillingen er godkendt. Det reserverede beløb hæves først på kontoen, når kortudsteder modtager betalingskravet fra betalingsmodtageren.

 

Del betalingen i rater

Med Viabill kan du vælge at dele din betaling op i rater. Der er vist ved det enkelte produkt, hvilket beløb du vil blive trukket pr. måned i 4 måneder. Uden renter eller gebyrer.

Ved betaling via Viabill, foregår betalingen direkte mellem dig som kunde og Viabill.

 

Betalingssikkerhed

Når du sender dine betalingsoplysninger, bliver de krypteret ved hjælp af en teknologi, der hedder SSL. Det er således kun PBS, der kan læse dem. Det er derfor på intet tidspunkt muligt for andre at få adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Krispilates.dk.

Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Hvis du ønsker at betale på anden måde end ovenfor angivet, kontakt mig da venligst på tlf. 61701160. Det er kun muligt at lave en anden betalingsaftale ved telefonisk kontakt med Krispilates.dk.

 

Levering og risiko

Krispilates.dk leverer i hele danmark. Ønskes pakken til udlandet skal levering beregnes individuelt, og du bedes kontakte os på mail@krispilates.dk  for aftale.

Bestillinger afsendes hver dag, og vil være fremme i løbet af 1-3 hverdage. Der må forventets lidt længere leveringstid i forbindelse med helligdage.

Bestillinger sendes som pakke med Post Nord eller GLS, og koster 39 kr i fragt, ved levering til nærmeste valgfrie udleveringssted nær din adresse. Fragten er til udleveringssted, gratis ved køb for mere end 499 kr. Dette gælder leveringer i Danmark.

Ønsker du pakken leveret på din adresse skal dette vælges ved check-out og koster 59 kr.

På din ordre kan du vælge, om du vil have varen sendt, eller om du selv vil afhente den hos Krispilates og Yoga. Hvis du ønsker at afhente varen, vælger du det ved check-out, hvorefter vi sender dig en sms når varen er klar til at blive afhentet, og vi kan lave en aftale om et passende tidspunkt.

 

Returret og reklamation

Du kan fortryde et køb og få pengene retur på non-food produkter, hvis du sender varen samt kopi af ordrebekræftelsen, tilbage til Krispilates og Yoga.

Når du benytter dig af fortrydelsesretten, skal du sende en mail til mail@krispilates.dk 
hvorefter du får tilsendt en returlabel.

Varerne sendes retur til: Krispilates, Løserupvej 21, 4300 Holbæk.

Varerne skal være intakte og i ubrudt originalemballage.

Ved køb af træningstøj skal mærket stadig sidde på varen, tøjet skal være ubrugt (må selvfølgelig være prøvet på), må ikke lugte af røg, have fået mærker eller skjolder. Hvis det vurderes, at de returnerede varer har været brugt, forbeholder Krispilates og Yoga sig retten til at gensende varerne til køber og pengene refunderes ikke.

Du har 14 dages fuld returret fra du har modtaget din bestilling.

Krispilates og Yoga tilbagefører pengene direkte til det kreditkort, der er benyttet ved købet.

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden for 2 måneder anses reklamationen altid for rettidig.

I tilfælde af reklamation bedes du sende en mail til mail@krispilates.dk. Hvis din varer er blevet beskadiget under fragten bedes du kontakte Krispilates på 61701160 eller mail@krispilates.dk.


Persondatapolitik og videregivelse af personoplysninger

Krispilates.dk videregiver ingen persondata til anden eller tredje part. Det er ikke pt muligt at oprette sig som kunde på hjemmesiden, hvilket vil sige, at alle data, du som kunde indtaster ikke gemmes i systemet. Du skal indtaste dine data, hver gang du laver en ordre. Her er tale om data som navn, adresse, tlf nummer og mailadresse. Oplysningerne på ordren opbevares hos Krispilates i minimum fem år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i fem år.
Mailadresse og telefonnummer benyttet i forbindelse med levering og track and trace, og i så fald du skal kontaktes ang din bestilling.

 

Forbehold for ændringer

Krispilates.dk forbeholder sig retten til løbende at ændre gældende regler og betingelser for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, enten på siden her eller ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Du finder tilmelding til nyhedsbrevet her.