Zoneterapi, akupressur og meridianmassage

akupressur og zoneterapi

– Velvære og balance i krop og sind for både børn og voksne

Mange oplever at have en slags ubalance eller ubehag i kroppen uden at kunne præcisere hvad eller hvor det er. Andre oplever smerter i kroppen.

Uanset hvilket udgangspunkt du kommer med, vil jeg kunne booste din krop og dine energier så du opnår en følelse af velvære og bedring. Med mine behandlinger vil hjælpe dig til at opnå en balance i krop og sind.

Jeg kan tilbyde at behandle dig med :
* Zoneterapi
* Akupressur
* Meridianmassage

Samtidig vil jeg se på dig som helhed og hjælpe dig på vej mod balance ved at kombinere behandlinger med pilates og yogaøvelser øvelser specifikt for den ubalance du kommer med.


Vælg din behandling

1 – Du kan vælge en lille behandling med zoneterapi på 30 minutter, hvor alle zoner bliver boostet og der vil være lidt ekstra fokus på den ubalance, du gerne vil have hjælp til; fx forkølelse, mave/tarm problemer og hovedpine.

Pris 300 kr.

2 – Du kan vælge en stor behandling med zoneterapi, akupressur og meridianmassage. Jeg tager udgangspunkt i den ubalance du oplever og vil slutte behandlingen af med meridianmassage. En velvære massage, der lige giver behandlingen det sidste boost.

Pris 579 kr

akupressur

 

Baby og børnebehandlinger

Ønsker du hjælp til din baby, kan jeg afhjælpe problemer som:

– Kolik
– Forstoppelse
– Diarré og andre mave/tarm lidelser
– Stresset nervesystem og unormal dårlig søvn
– Forkølelse, hoste, astma, snotnæse
– Svækket immunforsvar
– Hudproblemer og eksem

 

Pris

0-3 år (varer ca 20-30 min) 200 kr

4-12 år (varer ca 30-40 min) 275 kr

baby og børne behandling zoneterapi

Ønsker du en behandling skal du blot kontakte mig på: mail@krispilates.dk eller 61701160, så finder vi en tid, der passer dig.