Zoneterapi, akupressur og meridianmassage

- Velvære og balance i krop og sind

Zoneterapi, akupressur

 

Mange oplever at have en slags ubalance eller ubehag i kroppen uden at kunne præcisere hvad eller hvor der er. Andre oplever smerter i kroppen. Uanset hvilket udgangspunkt du kommer med, vil jeg kunne booste din krop og dine energier så du opnår en følelse af velvære og bedring.

Med mine behandlinger vil hjælpe dig til at opnå en balance i krop og sind.

 

 

 

 

Jeg kan via min uddannelse til Tryk og Glad Behandler hos Katrine Birk, tilbyde at behandle dig med :

* Zoneterapi

* Akupressur

* Meridianmassage

 

Samtidig vil jeg se på dig som helhed og hjælpe dig på vej mod balance ved at kombinere behandlinger med pilates og yoga øvelser specifikt for den ubalance du kommer med.

Du kan vælge mellem to behandlingsformer:

1 - 30 minutters zoneterapi. Alle zoner vil blive behandlet, så alle energier bliver balanceret, og jeg tager samtidig udgangspunkt i den ubalance du oplever.

2 - 60 minutters zoneterapi og akupressur med afsluttende meridianmassage. Jeg hjælper kroppen til at finde sin balance, ved brug af helkropsbehandling og slutter med meridianmassagen for at give kroppen et ekstra boost.

Vi aftaler sammen hvilken dag og tid du kan komme og få behandling, samt hvilken behandling der passer dig.

 

Én behandling.

Du får behandling med zoneterapi, hvor jeg hjælper kroppen til at finde sin balance. Vi aftaler sammen hvilken dag og tid du kan komme og få behandling. Behandlingen varer 30 minutter.

Jeg tager udgangspunkt i den ubalance du oplever.

Pris - 300 kr

For behandling kan jeg kontaktes på telefon 61701160 eller mail@krispilates.dk

Du får en helkropsbehandling på 60 minutter, med zoneterapi og akupressur, hvor jeg hjælper kroppen til at finde sin balance. Vi aftaler sammen hvilke dage og tider du kan komme og få behandlinger.

Jeg tager udgangspunkt i den ubalance du oplever og vil slutte behandlingen af med meridianmassage. En velvære massage, der lige giver behandlignen det sidste boost.

Pris - 579 kr

For behandling kan jeg kontaktes på 61701160 eller mail@krispilates.dk