Yoga

- Balance, indre ro og styrke

yoga, krispilates, yoga nær holbæk, yin yoga holbæk, hatha yoga holbæk, yoga anna bolette lind-valdan

Yoga hos KrisPilates!

Nu har  du også mulighed for at gå til yoga hos KrisPilates og mærke hvordan yogaen har en positiv virkning på din krop og sjæl!

Timerne er bygget op omkring et tema og øvelserne er sammensat for at give dig en god oplevelse af yoga for hele kroppen. Samtidig vil du også blive introduceret for nogle af de måder yogafilosofien kan forstås og anvendes praktisk i din hverdag, så du kan opleve den vedvarende, energigivende effekt af træningen.

 

Instruktør på yoga holdene er  Anna Bolette Lind-Valdan, fra Yoga v/ Lind-Valdan. Anna er uddannet ved Prana Yoga Shala, København, har dyrket yoga og undervist i mange år og har en vidunderlig holistisk tilgang til krop, sind og at være til stede og mærke efter. Annas tilgang er at uanset, hvor du er i livet, så skal yogaen tilpasses dig og din krop og ikke omvendt. Derfor benyttes der gerne hjælpemidler, som tæpper, klodser og bælter så alle uanset begrænsninger oplever at kunne være med og få et rigt udbytte af træningen.

Anna har  fokus på, at du som elev guides ind og finder ind  den visdom, som du bærer i din krop, og at lærer at lytte til den. Der undervises i fysiske og mentale øvelser, som kan give dig overskud og styrke til at møde de  udfordringer livet kan byde på. I træningen vil du blive guidet til at vende opmærksomheden mod vejrtrækningen og derved arbejde nærværende med at skabe balance i krop og sind.
 

Eventuelle spørgsmål kan rettes direkte til Anna Bolette på tlf. 30261458, e-mail info@yogavedlindvaldan.dk eller facebook Yoga v/ Lind-Valdan.

 

Alle praktiske forhold er de samme som når du ellers går på hold hos KrisPilates. Vi træner i bare tæer eller strømper du kan stå fast i. Fx Toesox med grip som du finder lige her.

 

Kom og vær med! Vi glæder os.

Yoga holdene holder juleferie, men vender stærkt tilbge i det nye år, med masser af muligheder for at dykke ind i yogaens verden.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, så snart der er nyheder om yogaholdene.

Lad mig straks få besked når der er mere yoga!