Yoga

- Balance, indre ro og styrke

yoga, krispilates, yoga nær holbæk, yin yoga holbæk, hatha yoga holbæk,

Yoga hos KrisPilates!

Nu har  du også mulighed for at gå til yoga hos KrisPilates og mærke hvordan yogaen har en positiv virkning på din krop og sind!

Der er pt. to klasser at vælge imellem og klasserne er bygget op med hvert sit fokus, hvor øvelserne er sammensat på en måde, så du får en god oplevelse af yoga for hele kroppen, og ikke mindst for sindet.

Det er mig - Kristina - der er din yogalærer. Jeg har praktiseret yoga sideløbende min pilates praksis, og i kombination med min pilates, igennem mange år. Min tilgang til yoga, og generelt til træningen i mit studie, er holistisk, og jeg guider dig igennem træningen med fokus på både, krop og sind, og at være til stede og mærke efter.

Yogaen skal tilpasses dig og ikke omvendt, og hvis en stilling eller øvelse kræver hjælpemidler eller kræver at blive modificeret, så hjælper jeg dig med det.

Yogaundervisningen vil invitere dig til at søge ind i din krop og lytte til den. Der vil være både fysiske og mentale øvelser, som fx at vende opmærksomheden på dit åndedræt og derved, på en nærværende, rolig og respektfuld måde søge derind i kroppen, hvor sindet stilnes og der skabes balance.

Alle praktiske forhold er de samme som når du ellers går på hold hos KrisPilates. Vi træner i bare tæer eller strømper du kan stå fast i. Fx Toesox eller Tavi Noir  med grip som du finder lige her.

 

Namaste

Yoga - Blid Hatha yoga og restorativ yoga - tirsdag kl 18.45 (fuldt booket)

PRISEN REDUCERES TIL DET RESTERENDE ANTAL GANGE!

 

Tirsdage kl 18.45-20 uge 2-16 (14 gange)

Blid Hatha og restorativ yoga. Blide bevægelser i en variation af stående, knæ 4 og liggende stillinger og afsluttende restorativ yoga med fokus på afspænding og åndedræt.

På en blid og rolig måde arbejder vi hele kroppen igennem i flows der kan blive helt meditative. Fokus på at mærke åndedrættet som motoren for bevægelserne og gentagelserne, der skaber roen og genkendeligheden.

Obs - ingen træning uge 7 pga vinterferien.

1.400,00 DKK