Workshops

- specifik træning af forskellige fokus områder

Fodtræning


fodtræning, knyster, hælspore, sunde fødder, smerter i fødderne, ondt i ryggen, pilates

Ja fødderne…ofte glemt, pakket ind i sko det meste af tiden, og noget vi  først skænker en tanke, når de gør ondt eller hvis nogen gør os opmærksomme på dem.

Fødderne bliver derfor dovne, stive og svage. De gør ondt og det udløser kædereaktioner op igennem kroppen som fx stivhed og muskulære ubalancer. Kropsholdningen, åndedrættet  og blodcirkulationen forandres, hvis fødderne ikke kan arbejde optimalt.

Så kort sagt dikterer vores fødder rigtig meget i forhold til resten af kroppens funktioner.

Så lad os give fødderne lidt opmærksomhed!!

På min fodtræningsworkshop vil jeg præsenterer jer for, samt guide jer gennem en række øvelser for fødderne, som de vil elske. Øvelser som let kan laves hjemme og som vil gøre fødderne sundere og vil være en bonus for hele kroppen. Vi skal arbejde med både smidighed og styrke.

I vil blive præsenteret for øvelser, hvor vi skal bruge bl.a. grønne Franklinbolde, som kan bestilles på dagen i to-styk pakker, og som også kan bruges i andre trænings sammenhænge som fx massage og Pilates.

Se mere om næste workshop her

Bindevævsboosteren


massage, bindevæv, stræk, foamroller, ondt i ryggen, stærk krop, sundhed, smidighed

Alle kan nikke genkendende til at de indimellem oplever spændinger og ømhed i kroppen. Det kan være muskler, sener eller bindevævet der trænger til lidt opmærksomhed.

Ved hjælp af foam rollers, grønne Franklin bolde og elastikker skal vi hele kroppen igennem og arbejde med stræk, massage og smidighed. Vi skal løsne op for spændinger og stivhed og skabe bevægelighed ved at arbejde med bindevævet i hele kroppen.

Bindevævet er i hele kroppen, i lange kæder, i tynde og tykke lag og er af stor betydning for vores bevægeapparat. En sund bindevævsstruktur hjælper os til bløde, elastiske og funktionelle bevægelser, så vi kan bevæge os optimalt og derved forebygge skader i kroppen. Du kan læse mere om bindevævet og vigtigheden i at træne det, her.

Din krop vil elske dig for det!

Se mere om næste workshop her

Åndedrætstræning- mærk dit åndedræt og mærk din krop


åndedrætstræning, slappe af, meditation, sund krop, krop og sjæl,

Vidste du at du tager ca 20.000 åndedrag om dagen?

Vidste du, at alle vores kropsfunktioner er afhængige af vores åndedræt, pga den ilt, der sendes rundt i kroppen?

Vidste du, at dit åndedræt kan have indflydelse på din fordøjelse?

Vidste du at der er en naturlig forbindelse melem dit åndedræt og din bækkenbund?

På denne workshop, skal vi ind og mærke efter. Vi skal lukke øjnene og blive bevidste om, hvordan vores åndedræt er, når det er optimalt.
Vi skal være til stede og lukke alt andet ude, og bare finde det gode åndedrætsflow og mærke hvordan det booster kroppen og kan hjælpe dig helt ned i gear.
 
Du vil få nogle teknikker som du kan tage med dig hjem, så du kan gøre det til en del af din hverdag, at trække vejret optimalt, så du mærker dit åndedræt og mærker din krop.
Du kan bruge dit åndedræt når du står i pressede situationer eller perioder, eller hvis du har svært ved at falde i søvn.
 
Kom og mærk efter :-)
 
Take a breath and make it count!
 

Tidligere kunder siger:

"Åndedrætstræningen hos Krispilates igår har jeg boblende glæde af idag. Dels fordi jeg flere gange end sædvanligt har fået fokuseret på dybe gavnlige vejrtrækninger, men også fordi jeg mærker en forskel i min lungekapacitet.

Kristina tog os på nænsom vis igennem forskellige effektive vejrtrækningsteknikker samt øvelser i blødgørelse af musklerne omkring lunger/ribben. Jeg føler mig helt enkelt langt mere "smidig omkring lungerne" og glæder mig allerede til workshoppen igen udbydes. Count me in!"

☆☆☆☆☆

"Nærværende og kompetent træning på den rolige og grundige måde. Jeg er fan!"

Se mere om næste workshop her

"All round happiness"


 
En workshop hvor vi kommer omkring lidt af alle de former for træning og workshops jeg tilbyder. Vi kommer "all round".
Vi starter med fødderne og arbejder videre med bindevævet og åndedrættet og sætter det hele sammen til en pilatestræning som hele kroppen vil elske.
Vi skal ind og mærke efter, være tilstede i vores krop og kunne slutte af med en følelse af virkelig at have gjort noget rigtig godt for os selv og vores krop.
Vi skal arbejde med både afspænding, mobilisering, stabilisering og styrke.
 
Der vil afslutningsvis være vand, the, nødder og frugt.

Se mere om næste workshop her

Pilates og champagne event


Are you in for a treat?

Hold øje med hjemmesiden eller tilmeld dig mit nyhedsbrev og få direkte besked, næste gang denne skønne wokshop finder sted.

Lad Kristina fra KrisPilates og Helle fra "Bønnen og Herligheden", føre dig gennem forkælelse for krop og sjæl.

Workshoppen finder sted i

Hagested Kultur og forsamlingshus,

Præstebrovej 2, Gl. Hagested,

4300 Holbæk


Vi starter med ca. 75 min. pilates - selvforkælelse og kropsbevidsthed, hvor I kommer i kontakt med jeres åndedræt, mærker jeres krop og vil få en oplevelse af, at blive løsnet op og styrket indefra.


Efterfølgende byder Helle på en lækker let frokosttallerken, der både er indbydende for øjet og for ganen, og hvor der selvfølgelig kan nydes et glas champagne til.

Der er begrænset antal pladser, så tøv ikke.

Vi glæder os rigtig meget til at byde jer velkommen!

Se mere om næste workshop her

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær sikker på at få besked når der sker noget nyt.