Retreat - Skoven kalder

Den 1.-3. november 19

retreat, sverige, yoga og pilates retreat

Skoven kalder.....

Find roen, nærværet og balancen mellem krop og sind.

Fredag den 1. november – Søndag den 3. november 2019

Vi skal ud af hovedet og ned i kroppen. Vi skal trække stikket, søge ind i kroppen og give os selv et pusterum fra hverdagens travlhed og hamsterhjul. Vi skal finde ro, fordybelse, nærvær og velvære.

 

”Vi ræser gennem livet i stedet for at leve det” , Carl Honoré

På denne weekend har du mulighed for, at give dig selv lidt egen-tid. Lidt MIG-TID.

  Du skal fordybe dig i nærværets evne til at finde tilbage til dig selv og dit hjerte gennem bevægelse, åndedræt og refleksionsøvelser med Kristina og Camilla (KrisPilates og Inspire Coaching)

Du vil befinde dig i et magisk åndehul - dyrke yoga, pilates, åndedrætstræning med aromaterapi og lave nærværs- og opmærksomhedsøvelser. Du vil kunne vinterbade og gå i sauna med saunagus, have egen tid med dét du har lyst til, lige fra gåture, strikketøj og bøger, til fælles hygge, blot for at nævne et par ting. Du vil ydermere via refleksionsøvelser med udgangspunkt i personlig udvikling, inviteres til at mærke det rette tempo for dig og til at kigge på dine værdier og dine handlemønstre.

Der vil være mulighed for at have en kort 1:1 coaching session med Camilla (inspirecoaching.dk), med mulighed for opfølgning efter retreatet, samt mulighed for NADA behandlinger.

Retreatet i november er for dig, der via afslapning, bevægelse og refleksion, vil finde ro, nærvær og balance og give dig selv et åndehul og pusterum, i nogle rammer, som i den grad kalder på tykke sokker, brændeovn og afslappethed. 

Morgenhår er næsten et must!
 
Denne weekend bliver balsam for sjælen.

Forkælelse...
Afslapning...
Refleksion...
Bevægelse...
Ind i kroppen og lytte til at sjælen taler...

"Skoven kalder" er et åndehul midt i den svenske skov, 2,5 time fra København. "Skoven kalder" betegner sig selv som 'Basic luxury". Vi skal bo i små hytter og være omgivet af den smukkeste natur. En plet hvor stilheden, roen og naturen omslutter dig og tiden nærmest står stille. Bare at være til stede kan give dig en følelse af, at stedet og området emmer af visdom, omfavnelse og kærlighed.

Hovedhuset er fælleshuset, hvor du kan sidde og slappe af, nyde vores fælles måltider (lækker morgenmad, frokost og aftensmad), brændeovnen, kaffe/the og kage eller bare være; for det har man lyst til. Der er fint dele bad og toilet i hovedhuset og ved salen, hvilket vil sige, at der blot er en lille gåtur i naturen, når man skal til og fra sin hytte.

Både værelserne og salen, med gulvvarme, er ny istandsatte, men med så stor respekt for naturen og materialerne, at bevidstheden om, at ”less is more” og ”keep it simple” kravler ind under huden på én.

 

Foreløbigt program for weekenden

(vi forbeholder os retten til at lave små ændringer i programmet. Programmet er et tilbud, som du kan vælge at følge eller delvist følge)

 

Fredag den 2. november

Kl 15-17   Ankomst og indlogering

Kl 17        Velkomst og introduktion samt et kort yoga og pilates-flow

Kl 19        Middag og egentid med mulighed for vinterbadning og sauna

 

Lørdag den 3. november

Kl 7.30     "Godmorgen bevægelse" med blide flows og fokus på bindevævet

Kl 9           Morgenmad

Kl 10.30   Reflektions-,opmærksomheds-, nærværsøvelser og åndedrætsfokus

Kl 12.30   Frokost med efterfølgende egentid og mulighed for 1:1 sessions og NADA med Camilla, samt kaffe og kage ved 15 tiden.

Kl 16        Pilates og yoga med fokus på koncentration og kontrol

Kl 18        Middag

Kl 19.30   Sauna med saunagus og efterfølgende afspænding og selv-massage

 

Søndag den 4. november

Kl 7.30     "Godmorgen bevægelse" med fokus på bindevævet

Kl 9          Morgenmad og efterfølgende egentid og mulighed for 1:1 sessions med Camilla

Kl 12.30   Frokost

Kl 14         Afslutnings pilates og yoga

Kl 15-17   Kaffe-kage og afsked

 

 Forudsætninger
Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage på dette retreat. Du skal blot have lyst til at søge ind i kroppen via både bevægelse og refleksionsøvelser. Træningen med yoga og pilates vil ikke kræve, at du slår knuder på dig selv, men vi vil arbejde med bevægelsesflow, så du mærker hvordan du kan komme ind i kroppen og ind i bevægelserne/stillingerne ved at bruge dit åndedræt. Alt på programmet er et tilbud som du kan vælge at plukke i, som du har lyst til.

Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte mig på mail@krispilates.dk eller tlf. 61701160, for en uforpligtende snak.

 

Transport
Skoven Kalder ligger i Blekinge nær Ryd ca 2,5 time i bil fra København. Du skal selv stå for transport samt brændstof og bro/færge udgifter frem og tilbage. Vi vil gerne opfordre til, at I kører flere sammen og vil rigtig gerne hjælpe med at få det koordineret. Alt det praktiske skriver vi ud om inden vi skal afsted.

 

Din invistering
Du kan deltage på denne magiske weekend for

4295 kr

– inkluderet i prisen er 3 dage og to overnatninger, alle måltider, drikkevarer, kage, sauna, lån af diverse udstyr til træning og NADA behandling, og undervisning.

Ønsker du enkeltværelse (begrænset antal) kan du tilkøbe dette for 500 kr. for de to overnatninger. Ellers sover I to og to sammen.

Skulle du blive forhindret i at deltage, så kan du videregive din plads til en anden. Vi skal blot have information herom.

 

Betaling
Ved tilmelding vil du blive faktureret et depositum på 795 kr pr. tilmeldte.hvis du vælger deleværelse og 1295 hvis du vælger eneværelse. Betalingsfristen samt bankoverførsels informationerne fremgår af fakturaen.

Det resterende beløb skal betales senest 1.9. 2019 via en faktura, der sendes til dig, på den mailadresse du noterede på din tilmelding. Tjek venligst at alle informationer er korrekte.

Hvis du tilmelder dig efter den 1.9. vi du modtage en faktura på hele prisen.

 

Betingelser

Bliver du forhindret i at deltage, kan du indtil den 1. September 2019, få dit depositum tilbage, eller finde en anden, der kan tage din plads. Efter den 1. September 2019, anses tilmelding og betaling som bindende, men du har stadig mulighed for at finde en anden, der kan tage din plads, vi ønsker blot at få besked.

Retreatet gennemføres ved min. 10 deltagere.

Aflyses det af os, får du selvfølgelig alle penge retur.

Undervisere

Camilla Elise Hansen  -
 
Ejer af Inspire Coaching. Coach og NADA behandler
 
 
 
 
Jeg hedder Camilla og det bliver mig der skal føre dig gennem weekendens refleksions- og nærværsøvelser. Derudover har du mulighed for at booke dig ind på en kort 1:1 coaching session eller få en NADA behandling. 
 
Jeg er systemisk coach og NADA behandler. Jeg startede mit virke med at være sikker på, at jeg skulle undervise og coache i organisationer. Men det blev hurtigt klart for mig, at mit hjerte brænder for nærvær, relationer, hjertets forbindelse og balancen i livet. 
 
Jeg elsker at så et frø, og se det gro, i alle livets forhold og bruger derfor både refleksionsøvelser, NADA behandling og coaching i mit arbejde med klienter. 

Du kan læse mere om mig her

 

Kristina Petersen –

Ejer af KrisPilates.dk. Pilates-, Yoga-, og Femininfitnessinstruktør, zoneterapi og akkupressurbehandler.

Det er mig, der skal føre dig fra hovedet og ind i kroppen via bevægelse og åndedrættet. Jeg arbejder meget intuitivt i min undervisning, og mit mål er at give mine kunder en oplevelser af frihed i deres krop og derved også i deres sind.

Jeg bruger forskellige bevægelsesflows, åndedrætstræning og bindevævstræning til at guide dig ind et et fokus og et nærvær, så du mærker dig selv lige nu og lige her.

Udover at bruge pilates og yogaflows til at skabe mental og kropslig bevidsthed, så holder jeg meget af at danse og lade kroppen bestemme ved at lade sig føre at rytmerne i musikken.

Du kan læse mere om mig her.

 

 

Modtag mails om næste retreat

* indicates required

Powered by MailChimp