pilates, krispilates,

Om mig

Jeg hedder Kristina Petersen, og er indehaver af KrisPilates træningstudie og webshop.

Jeg har altid interesseret mig for krop og bevægelse, og altid dyrket en eller anden form for motion.

Jeg har altid været til high impact træning. Det skulle gøre ondt, jeg skulle svede og helst være øm i flere dage.

Men jeg var ikke glad.

Jeg havde ikke ro i mig.

Efter at have fået mine børn opdagede jeg Pilates og fandt hurtigt glæden i, at det er en motionsform, der fokuserer på både krop og sind. Jeg blev styrket, mere smidig og fandt ro. Pilates gav mig en stor ro og tilfredsstillelse i min egen krop og gav samtidig min hjerne plads til at koble fra. Og jeg har aldrig være så smidig og stærk som jeg er nu!

 

 

Glæden ved bevægelse

Den glæde jeg finder ved pilates og yoga og de flows der kan skabes ved hjælp af åndedrættet  ønsker jeg at kunne dele med andre.  At arbejde med krop, åndedræt og funktionelle bevægemønstre i et flow, er i mine øjne yderst effektiv, da man netop ved at arbejde med disse områder, får krop og sind til at arbejde tæt sammen hvilket giver en skøn oplevelse af helhed og frihed. Jeg underviser med entusiasme, respekten for den enkelte og intuitivt med det mål at tilpasse øvelserne eller stillinger til den enkelte.

Hos mig skal pilates og yoga tilpasses dig og ikke omvendt.

 

Velvære fra inderst til yderst

Velvære og sundhed handler altså for mig om en oplevelse af balance, sammenhæng og helhed mellem krop og sind. Derfor har jeg også uddannet mig til "Alternativ baby og børnebehandler" v/Katrine Birk. Herved kan jeg hjælpe babyer og børn med at opnå kropslig balance og energi ved hjælp af akupressur, zoneterapi og energiterapi.

Jeg tilbyder også behandlinger til voksne, hvor jeg kombinerer zoneterapien, akupressuren eller meridianmassagen med specifikke pilatesøvelser, til at afhjælpe netop den problematik du kommer med.

 

Webshop

Udover træning og behandling kan du i webshoppen finde lækre produkter til selvforkælelse, lige til at putte i kurven og få sendt hjem til dig.

Jeg pakker hver eneste pakke med omhu og sender den kærligt afsted.

 

 

Mit CV:

2015 - Afsluttet de tre "Balanced Body" instruktør moduler, ved Lotte Paarup

2015 - Kursus i "Fascia i bevægelse" ved Hilde Gudding

2015 - Grundmodul i "Akupressur og energiterapi", 16 timer, ved Katrine Birk

2016 - Kursus i "Ånderættet i bevægelse" ved Den intelligente Krop

2016 - Certificeret Baby og børnebehandler - zoneterapi og akupressur, ved Katrine Birk

2016 - Certificeret "Balanced Body pilates instructor", ved Balanced Body /Lotte Paarup

2016 - Kursus i "TRX - suspension training"

2016 - Kursus "Psoas, den oversete muskel", ved Den intelligente krop

2017 -  Kursus "FemininFitness", ved Sofie/ StudioB

2017 - Kursus i førstehjælp med hjertestop

2017 - Kursus "Anatomien i bevægelse",  ved Den intelligente krop, 16 timer

2018 - Kursus "Funktionel træning med fokus på rectus diastase og bækkenbund", Elin Solheim

(2018 - Uddannelse til Yogainstruktør hos Simon Krohn)

 

 

Praktisk information

Træning

Træningen foregår på Udbyvej 38, 4300 Holbæk. Indgang er i vognporten, og det er muligt at parkere fx barnevogne og cykler inde i gårdspladsen. Der er parkeringsmuligheder lige i nærheden.

Der er et lille indgangsparti med mulighed for omklædning, som er for både mænd og kvinder.

Træningen foregår i behageligt tøj, der gerne sidder lidt tæt, så jeg bedst muligt kan se dine bevægelser og guide dig. Salen er skofrit område.

Træning foregår på eget ansvar. Fortæl mig gerne, hvis du har skavanker før holdstart, så jeg kan tilpasse træningen til dig.

Krispilates.dk og Kristina Petersen kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for eventuelle skader påført under træningen/undervisningen eller som følge af træningen/undervisningen. Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos eller med Krispilates. Krispilates tager ikke ansvaret for personskader pådraget en kunde, som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. Her følges dansk erstatningsret på området.

Hvis du er i tvivl, om pilates er rigtigt for dig og din fysiske formåen, er du meget velkommen til at kontakte mig inden tilmelding på tlf. 61701160 eller mail mail@krispilates.dk

HANDLESBETINGELSER

 

Pilates er balsam for krop og sjæl! Jeg er dybt afhængig af mine ugentlige besøg hos Kristina. Selv om hun ser blid ud, går man hjem med skønt ømme muskler, og man er altid smidigere og mere bøjelig, end da man kom. Samtidig er Kristinas pilates eminent som total afslapning for hjernen, så det er i sandhed win-win!

Mette Katrine Wallin

Jeg har deltaget hos KrisPilates siden opstarten i januar 2015. På det tidspunkt var jeg sygemeldt med stress.
En rigtig god kur mod stress er moderat motion samt afspænding, så dermed er Pilates den ultimative kur.
Det meditative element i træningen, fokus på at udnytte sit naturlige åndedræt, samt det sociale samvær var sand sukker for sjælen for mig i en svær tid. Rent fysiologisk døjede jeg med nakkespændinger med efterfølgende migræne anfald og lændeproblemer. Dette er jeg med øget mobilitet og styrke blevet kvit så også min krop trives bedre end før. De forskellige muskelgrupper er blevet arbejdet igennem i et flow samtidig med at min smidighed og stabilitet er blevet øget. Man får den “gode ømhed” uden at blive overbelastet.
Jeg vil klart anbefale Pilates til alle, som kender til at have en travl hverdag, hvor der sjældent er tid til bare at …stå…

Karen Lundquist