Karmameju kropspleje

- find din favorit. Varer sendes indefor 1-2 dage.

Karmameju Face Brush - RENEW

RENEW er en tørbørste til ansigt, hals og bryst. Den eksfolierer blidt, selv de sensible øjenomgivelser, stimulerer bindevævet og cirkulationen i hudens yderste lag.

Karmamejus meget skånsomme tørbørste er effektiv i dine daglige børsteritualer. Den eksfolierer huden, stimulerer blodomløbet, og vækker ansigtet efter en god nats søvn.

Ved regelmæssig brug hjælper den med at reducere og forebygge puffede og mørke rande under øjnene, og udglatter fine linjer og rynker.

Tørbørstning forbedrer hudens fasthed, og fremmer lymfedrænage, så huden i dit ansigt fremstår glat, ensartet og fuld af glød.

299,00 DKK

På lager
Levering:

Når du vælger Karmameju, vælger du REN *NATURLIG *EFFEKTIV HUDPLEJE.

* KLINISK DOKUMENTEREDE INGREDIENSER

*PARFUMØRSKABTE NATURDUFTE

*RENE & NATURLIGE PRODUKTER

*HØJT INDHOLD AF AKTIVE INGREDIENSER

* AROMATERAPEUTISK EFFEKT

 

* 01-GRUPPEN er den GENOPBYGGENDE

En meget luksuriøse og sanselige duftserie  der tilfører harmoni og balance til krop og sjæl. Den udsøgte blanding af æteriske olier kombinerer delikate blomster-, træ- og krydderi-noter for at nære og genopbygge huden, mens den dulmer sanserne for at genfinde det positive livssyn og opløfte sindet.

* 02-GRUPPEN er den BEROLIGENDE

En mild og dulmende serie der er velegnet til sarte, reaktive hudtyper og til perioder, hvor det er nødvendigt med ekstra pleje. En delikat kombination af lette blomsternoter, beroligende urter og milde æteriske citrusolier dulmer, genopbygger og skaber balance i krop og sind.

* 03-GRUPPE er den ENERGIGIVENDE

En opkvikkende og energigivende serie, der vil ændre din dag til det bedre, lette stress og udmattelse, og er et glimrende middel mod forkølelse, influenza og tømmermænd. En stimulerende kombination af æteriske olier der øger cirkulationen, toner og renser huden. De revitaliserende egenskaber i denne serie vækker både krop og sjæl, så du genfinder klarhed og fokus.