Karmameju kropspleje

- find din favorit. Varer sendes indefor 1-2 dage.

Karmameju duftlys WOOD

Karmamejus duftlys WOOD er eminemt til at rense boligen og fjerne dårlig energi. Med den friske træduft af cedertræ, fyr, cypres og sandeltræ, skabes en naturlig balance og harmoni i dit hjem.

Karmameju fremstiller duftlys af naturligt bæredygtigt sojavoks af allerhøjeste kvalitet. Sojavoks brænder renere og roligere end traditionel parafinvoks og udgør den perfekte base for naturdufte af rene æteriske olier. Karmamejus signaturdufte er skabt udelukkende til KARMAMEJU af deres erfarne naturparfumør, som udelukkende anvender de fineste æteriske olier. 

Lyset er fremstillet i en fin lille beholder med et låg, der nemt kan sættes på igen, vhis man ønsker at medbringe sit lys til sommerhuset fx.

/ Brændetid ca. 35 timer.

199,00 DKK 249,00

På lager
Levering:

Når du vælger Karmameju, vælger du REN *NATURLIG *EFFEKTIV HUDPLEJE.

* KLINISK DOKUMENTEREDE INGREDIENSER

*PARFUMØRSKABTE NATURDUFTE

*RENE & NATURLIGE PRODUKTER

*HØJT INDHOLD AF AKTIVE INGREDIENSER

* AROMATERAPEUTISK EFFEKT

 

* 01-GRUPPEN er den GENOPBYGGENDE

En meget luksuriøse og sanselige duftserie  der tilfører harmoni og balance til krop og sjæl. Den udsøgte blanding af æteriske olier kombinerer delikate blomster-, træ- og krydderi-noter for at nære og genopbygge huden, mens den dulmer sanserne for at genfinde det positive livssyn og opløfte sindet.

* 02-GRUPPEN er den BEROLIGENDE

En mild og dulmende serie der er velegnet til sarte, reaktive hudtyper og til perioder, hvor det er nødvendigt med ekstra pleje. En delikat kombination af lette blomsternoter, beroligende urter og milde æteriske citrusolier dulmer, genopbygger og skaber balance i krop og sind.

* 03-GRUPPE er den ENERGIGIVENDE

En opkvikkende og energigivende serie, der vil ændre din dag til det bedre, lette stress og udmattelse, og er et glimrende middel mod forkølelse, influenza og tømmermænd. En stimulerende kombination af æteriske olier der øger cirkulationen, toner og renser huden. De revitaliserende egenskaber i denne serie vækker både krop og sjæl, så du genfinder klarhed og fokus.