Karmameju kropspleje

- find din favorit. Varer sendes indefor 1-2 dage.

Kamameju gaveæske til hænderne

Karmameju lancerer traditionen tro julegaveæsker, der kræser for forkælelse. Enten til én du holder af eller til dig selv.

Gaveæskerne er selvfølgelig også egnet resten af året.

Juleæskerne er opløftende og energigivende hudpleje til krop og hænder. Begge gaveæsker er smukt indpakket i Karmamejus stilrene udtryk med sort silkebånd og årets signaturfarver. Æskerne har magnetlukning og kann med fordel gemmes og genbruges som opbevaringsæsker.

Karmamejus juleæske til hænderne består af:

FLOW - Hand wash 02  - 250 ml

CHILL - Hand Lotion 02 - 250 ml

WOOD -  Wardrobe Fragrance

Julæsken har en samlet værdi af 437 kr!!

 

299,00 DKK

På lager

Når du vælger Karmameju, vælger du REN *NATURLIG *EFFEKTIV HUDPLEJE.

* KLINISK DOKUMENTEREDE INGREDIENSER

*PARFUMØRSKABTE NATURDUFTE

*RENE & NATURLIGE PRODUKTER

*HØJT INDHOLD AF AKTIVE INGREDIENSER

* AROMATERAPEUTISK EFFEKT

 

* 01-GRUPPEN er den GENOPBYGGENDE

En meget luksuriøse og sanselige duftserie  der tilfører harmoni og balance til krop og sjæl. Den udsøgte blanding af æteriske olier kombinerer delikate blomster-, træ- og krydderi-noter for at nære og genopbygge huden, mens den dulmer sanserne for at genfinde det positive livssyn og opløfte sindet.

* 02-GRUPPEN er den BEROLIGENDE

En mild og dulmende serie der er velegnet til sarte, reaktive hudtyper og til perioder, hvor det er nødvendigt med ekstra pleje. En delikat kombination af lette blomsternoter, beroligende urter og milde æteriske citrusolier dulmer, genopbygger og skaber balance i krop og sind.

* 03-GRUPPE er den ENERGIGIVENDE

En opkvikkende og energigivende serie, der vil ændre din dag til det bedre, lette stress og udmattelse, og er et glimrende middel mod forkølelse, influenza og tømmermænd. En stimulerende kombination af æteriske olier der øger cirkulationen, toner og renser huden. De revitaliserende egenskaber i denne serie vækker både krop og sjæl, så du genfinder klarhed og fokus.