Handelsbetingelser og fortrolighedspolitik

Afbud og aflysning

Hvis jeg er nødt til at aflyse en træning, vil du modtage en besked per mail eller sms. Heri meddeler jeg en erstatningsdato. Hvis du er nødt til at melde afbud, skal det ske senest 24 timer før træningstidspunktet. Du vil i så fald få tilbudt en erstatningstime på et af de andre faste hold i det omfang, at der er plads.

 

Fortrydelsesret

Du kan ændre din tilmelding/fortryde dit køb af træning senest 14 dage før holdstart og få dine penge retur. Kontakt mig her mail@krispilates.dk

Om returret på produkter i shoppen se afsnittet "Returret og reklamation".

 

Ordren

Når du har gennemført er køb hos Krispilates.dk modtager du automatisk en ordrebekræftelse i din indbakke. Gør du ikke det, skal du tjekke dit spamfilter. Mails som sendes automatisk kan desværre ende der. Modtager du ingen ordrebekræftelse, bedes du kontakte mig på tlf 61701160 eller amil mail@krispilates.dk. Gem din ordrebekræftelse, da den er nødvendig ved evt. reklamation.

 

Betaling

Betaling skal være modtaget inden hold start.  Der gives 25% i rabat, på det ene hold, hvis man tilmelder sig to hold pr. uge. Dog kun for tilmelding for hele perioder og fra forløbet starter.

Alle priser er dagspriser i DKK og kun gældende på bestillingsdagen. Krispilates forbeholder sig ret til løbende prisændringer. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Krispilates accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

Det er muligt at vælge mellem betaling via bankoverførsel, Dankort eller kontant ved fremmøde.

Vælges bankoverførsel, modtager du først en ordrebekræftelse og efterfølgende en faktura, der skal betales senest 8 dage fra faktureringsdato.

Er der tale om tilmelding på et hold, er fakturaen en bekræftelse på at du er kommet på holdet.

Er der tale om et produktkøb, sendes varerne, når pengene er modtaget. Betaling foregår ved bankoverførsel til konto 9040 4586734291.

Ved udenlansk bankoverførsel benyttes:

IBAN: DK 8290404586734291

SWIFT/BIC: SPNODK22

Du betaler, som kunde, selv overførselsudgifterne til din egen bank.

 

Ved udeblivelse (uden afbud) til et drop-in hold/workshop, med betaling ved fremmøde eller bankoverførsel, vil du blive faktureret det skyldige beløb.

 

Det er også muligt at betale med betalingskort på Krispilates.dk. Det er både nemt, billigt og 100% sikkert at betale med betalingskort via Internettet. Hos Krispilates.dk kan du betale med Dankort / VisaDankort. Logoet med Dankort er også gældende for de alm. Dankort de fleste af os har med Visa på.

Betaling med kreditkort er underlagt kortudsteders betingelser for anvendelse. Når køber gennemfører en ordre med kreditkort, ”reserveres” beløbet på købers konto. Når de bestilte produkter efterfølgende er afsendt, gør Krispilates.dk betalingspåkrav til kortudsteder. Det betyder, at køber ikke længere kan disponere over det reserverede beløb, efter bestillingen er godkendt. Det reserverede beløb hæves først på kontoen, når kortudsteder modtager betalingskravet fra betalingsmodtageren.

 

Betalingssikkerhed

Når du sender dine betalingsoplysninger, bliver de krypteret ved hjælp af en teknologi, der hedder SSL. Det er således kun PBS, der kan læse dem. Det er derfor på intet tidspunkt muligt for andre at få adgang til oplysningerne og disse bliver hverken gemt eller opbevaret. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Krispilates.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Hvis du ønsker at betale på anden måde end ovenfor angivet, kontakt mig da venligst på tlf. 61701160. Det er kun muligt at lave en anden betalingsaftale ved telefonisk kontakt med Krispilates.dk.

 

Levering og risiko

Hvis du bestiller inden kl. 12, sendes varene som udgangspunkt samme dag, og ellers senest dagen efter. Leveringen kan tage op til 7 dage med PostNord.

Skulle der mod forventning gå længere tid, hører du fra Krispilates pr. e-mail.

Varerne sendes som udgangspunkt med Post Nord og koster 39 kr i fragt.

På din ordre kan du vælge, om du vil have varen sendt, eller om du selv vil afhente den hos Krispilates. Hvis du ønsker at afhente varen bedes du kontakte Krispilates på tlf. 61701160 og lave en aftale om et passende tidspunkt.

 

Returret og reklamation

Du kan fortryde et køb og få pengene retur på non-food produkter, hvis du sender varen samt kopi af ordrebekræftelsen, tilbage til Krispilates. Varerne sendes retur til: Krispilates, Udbyvej 38, 4300 Holbæk.

Varene skal være intakt og i ubrudt originalemballage. Ved køb af træningstøj skal mærket stadig sidde på varen, tøjet skal være ubrugt (må selvfølgelig være prøvet på), må ikke lugte af røg, have fået mærker eller skjolder. Hvis det vurderes, at de returnerede varer har været brugt, forbeholder Krispilates sig retten til at gensende varene til køber og pengene refunderes ikke.

Du har 14 dages fuld returret fra du har modtaget varene. Krispilates tilbagefører pengene direkte til det kreditkort, der er benyttet ved købet. Når du benytter dig af fortrydelsesretten, skal du selv betale for både leverings-, og returfragten.

Der gives efter købeloven en reklamationsret på 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået indtil 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden for rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden for 2 måneder anses reklamationen altid for rettidig.

I tilfælde af reklamation bedes du sende en mail til krispilates@gmail.com.

Hvis din vare er blevet beskadiget under fragten bedes du kontakte krispilates på 61701160 eller mail@krispilates.dk.

 

Persondatapolitik og fortrolighedspolitik

For at handle hos KrisPilates.dk skal du oplyse dit navn, email og din adresse og meget gerne mobilnummer. Jeg bruger kun dette i forbindelse med at sende din ordre til det rette sted, sende dig en mail med en ordrebekræftelse samt en faktura email, når din ordre er behandlet og/eller sendt.

Endvidere kan jeg bruge dine informationer, hvis jeg skal have fat i dig i forbindelse med din bestilling, såfremt, der skulle være ureglmæssigheder.

Jeg sender dig ligeledes aldrig uønskede mails. Du modtager kun mails fra mig, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Det kan du gøre her, hvis du har lyst.

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev indtaster du navn og mailadresse og du kan til enhver tid afmelde dig igen, hvis du ikke længere ønsker at modtage nyheder fra mig.

De informationer du giver mig via formularen i Mailchimp (nyhedsbrevet) bliver kun brugt dér til at jeg kan sende dig nyheder om hold, nye tiltag, nyt i webshoppen og hvad jeg ellers har på hjertet.

 

Krispilates.dk videregiver ingen persondata til anden eller tredje part. Det er ikke pt muligt at oprette sig som kunde på hjemmesiden, hvilket vil sige, at alle data, du som kunde indtaster ikke gemmes i systemet. Du skal indtaste dine data, hver gang du laver en ordre. Her er tale om data som navn, adresse, tlf nummer og mailadresse.

Oplysningerne på ordren opbevares hos krispilates i minimum fem år, idet bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i fem år.

Jeg fører ikke journal eller opbevarer andre data eller noter på dig, end dem du selv opgiver i forbindelse med et køb eller tilmelding til et hold.

Hvis du sender mig mails med private oplysninger, opbevarer jeg disse i mit mail system.

Oplysninger, som du deler med mig via Facebook eller andre sociale medier er dit eget ansvar.

 

Forbehold for ændringer

Krispilates.dk forbeholder sig retten til løbende at ændre gældende regler og betingelser for dette website.

Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, enten på siden her eller ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev. Du finder tilmelding til nyhedsbrevet her.