Drop-in hold

- et ekstra tilbud for alle interesserede

pilates, krispilates, smidighed, smerter i ryggen, ondt i lænden, coretræning, mavetræning, hvorfor er pilates godt, pilates, krispilates, åndedræt, træning, pilates for børn, pilates med børn

Drop-in hold er for dig, der bare gerne vil med til en træning en gang i mellem. Eller for dig, der gerne vil supplere dine ugentlige træninger.

Holdene bliver slået op løbende og ligger både på almindelige hverdage, helligdage og ferier, og kan være alt fra softhold og powerhold og hold med udstyr.

Du kan ligeledes følge med på facebook https://www.facebook.com/krispilates.dk/, hvor Drop-in holdene også løbende bliver slået op som begivenheder.

 

Det koster 100 kr pr gang, med mindre andet er angivet, og betaling kan ske over hjemmesiden eller kontant på dagen. 

Der skal være min. 4 deltagere før holdet oprettes.

Se træningsbeskrivelser og datoer nedenfor.

Datoerne vil løbende blive redigeret.

 

 

Pilates med den fantastiske foamroller - den 15.11. kl 16.45-18

Foamrolleren er fantastisk!

Den kan bruges til alt fra massage og release øvelse til benhårde styrkende øvelser. Til timerne med foamrolleren, skal vi bruge rullen til ALLE øvelser og du vil blive præsenteret for både release-, balance- og styrke øvelser i løbet af de 75 minutter vi er i gang, med afsæt i de velkendte pilatesøvelser fra de ugentlige hold.

Hele kroppen bliver arbejdet igennem i denne træning med foamrolleren.

Du vil opleve, at kunne massere og få fat nogle steder i kroppen, du måske ikke vidste trængte til lidt opmærksomhed, og du vil opleve at de velkendte pilates øvelser pludselig kan blive endnu mere udfordrende.

100,00 DKK

På lager

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få besked når der er nye datoer på Drop-in holdene

Klik her