Drop-in hold

- et ekstra tilbud for alle interesserede

pilates, krispilates, smidighed, smerter i ryggen, ondt i lænden, coretræning, mavetræning, hvorfor er pilates godt, pilates, krispilates, åndedræt, træning, pilates for børn, pilates med børn

Drop-in hold er for dig, der bare gerne vil med til en træning en gang i mellem. Eller for dig, der gerne vil supplere dine ugentlige træninger.

Holdene bliver slået op løbende og ligger både på almindelige hverdage, helligdage og ferier, og kan være alt fra softhold og powerhold og hold med udstyr.

Du kan ligeledes følge med på facebook https://www.facebook.com/krispilates.dk/, hvor Drop-in holdene også løbende bliver slået op som begivenheder.

 

Det koster 100 kr pr gang, med mindre andet er angivet, og betaling kan ske over hjemmesiden eller kontant på dagen. 

Der skal være min. 4 deltagere før holdet oprettes.

Se træningsbeskrivelser og datoer nedenfor.

Datoerne vil løbende blive redigeret.

 

 

Bindevævsboosteren- 27.9. kl 16-18 UDSOLGT

2 timers workshop med fokus på smidighed og mobilitet i kroppen. Vi skal arbejde med åndedrættet, selv-massage og blide funktionelle stræk, og arbejde os igennem fokus på de 6 dokumenterede bindevævskæder.

Ved hjælp af foam rollers, grønne Franklin bolde og elastikker skal vi hele kroppen igennem og arbejde med stræk, massage og smidighed. Vi skal løsne op for spændinger og stivhed og skabe bevægelighed ved at arbejde med bindevævet i hele kroppen.

Du vil blive guidet gennem det hele og få lov at sanse og mærke hvilke forandringer det under vejs skaber i din krop.

Du kan læse mere om bindevævstræningen her.

 

200,00 DKK

Ikke på lager

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få besked når der er nye datoer på Drop-in holdene

Klik her